Staja header foto
 • De veelzijdige centrale tak binnen de STAJA-Groep is de Constructie afdeling. De afdeling produceert een grote diversiteit aan stalen producten voor andere afdelingen binnen STAJA maar levert ook rechtstreeks aan klanten zoals machinefabrikanten, aannemers en betonfabrieken.
  volle res4417
 • KAWECO is een premium landbouwmachinemerk gericht op agrarisch transport en verwerking van o.a zand, silage en drijfmest. KAWECO wordt compleet door STAJA ontwikkeld en geproduceerd. De afzet loopt via Kamps de Wild. Ook worden er landen rechtstreeks door STAJA bediend.
  RADIUM 45 50
 • STAJA is sinds jaar en dag actief in de beton wapening. STAJA weet wat er speelt. Met de vele ervaring en een hightech machinepark kan er snel en met grote slagkracht ingespeeld worden op uw bouwproject.  
  Prefab03
 • STAJA Machinebouw produceert zeer uiteenlopende HIGHTECH producten, zoals KAWECO agrarische machines, TopLiftStaja container carriers, EurekaStaja boormachines voor seismologisch onderzoek, off-road voertuigen en DIG baggerschepen. STAJA bouwt ook half fabricaten voor andere bedrijven.
  baggerschip2

Welkom bij STAJA!

Zo robuust als staal is, zo veelzijdig en flexibel is men bij STAJA. Uitgegroeid van regionaal bedrijf tot staalleverancier met een internationaal afzetgebied.

Die veelzijdigheid wordt duidelijk als u kijkt naar de uiteenlopende producten die het bedrijf verlaten.

De producten bestaan uit stalen mallen voor beton en kunststofindustrie, betonwapening, machineonderdelen, maar ook complete landbouwmachines (KAWECO en TopLiftStaja), boorunits en off-road voertuigen (StajaEureka) tot aan complete bagger schepen toe.

STAJA heeft haar werkzaamheden opgedeeld in 3 zelfstandige afdelingen, namelijk Wapening, Constructie en Machinebouw. De Wapening en Constructie afdeling zijn gevestigd in Hengelo Gld. De Machinebouw is sinds 1 januari 2013 ook gevestigd in Hengelo Gld..

De werkzaamheden van STAJA beperken zich niet tot de productiehallen in Hengelo Gld. Ook op de plaats van bestemming worden constructiewerkzaamheden, onderhoud en reparaties verricht, zowel in binnen- als buitenland. In al deze facetten toont STAJA zich een snelle, flexibele en vooral ook betrouwbare leverancier.