Staja header foto
  • De veelzijdige centrale tak binnen Reesink Production is de Constructie afdeling. De afdeling produceert een grote diversiteit aan stalen producten voor Reesink Production maar levert ook rechtstreeks aan klanten zoals machinefabrikanten, aannemers en betonfabrieken.
    volle res4417
  • KAWECO is een premium landbouwmachinemerk gericht op agrarisch transport en verwerking van o.a zand, silage en drijfmest. KAWECO wordt compleet door STAJA ontwikkeld en geproduceerd. De afzet loopt via Kamps de Wild.
    RADIUM 45 50
  • Reesink Production produceert zeer uiteenlopende HIGHTECH producten, zoals KAWECO agrarische machines, TopLiftStaja container carriers. Reesink Production levert ook ook half fabricaten aan andere bedrijven.
    baggerschip2

Welkom bij Reesink Production B.V. en Staja Constructie B.V.

Reesink Production B.V. richt zich hoofdzakelijk op de engineering en productie van kwalitatief hoogstaande eindproducten voor onze partners en de Royal Reesink zusterbedrijven. Functionerend als een full-service toeleverancier van maatwerkproducten en diensten op het gebied van bijvoorbeeld landbouwwerktuigen en automatische magazijnsystemen. Reesink Production B.V. levert onderdelen en complete machines die kant en klaar zijn voor ingebruikname.

Staja Constructie B.V. is gespecialiseerd in lastechniek en heeft een hoge reputatie ten aanzien van de vervaardiging van constructiedelen en componenten voor sterk uiteenlopende branches. Voor de uitvoering van de projecten biedt Staja Constructie B.V. diverse all-in mogelijkheden variërend van gecertificeerd laswerk, warmtebehandeling, machinale nabewerking en conservering in eigen beheer.