Staja header foto
  • De veelzijdige centrale tak binnen Reesink Production is de Constructie afdeling. De afdeling produceert een grote diversiteit aan stalen producten voor Reesink Production maar levert ook rechtstreeks aan klanten zoals machinefabrikanten, aannemers en betonfabrieken.
    volle res4417
  • KAWECO is een premium landbouwmachinemerk gericht op agrarisch transport en verwerking van o.a zand, silage en drijfmest. KAWECO wordt compleet door STAJA ontwikkeld en geproduceerd. De afzet loopt via Kamps de Wild.
    RADIUM 45 50
  • Reesink Production produceert zeer uiteenlopende HIGHTECH producten, zoals KAWECO agrarische machines, TopLiftStaja container carriers. Reesink Production levert ook ook half fabricaten aan andere bedrijven.
    baggerschip2

Overname aandelen Staja Beheer B.V. door Royal Reesink afgerond

Hengelo, 18 augustus 2017

 

Beste relatie,

 

Op 4 augustus jl. heeft Royal Reesink de aandelen overgenomen van STAJA Beheer B.V. en de hieraan gelieerde werkmaatschappijen STAJA Constructie B.V. en STAJA Machinebouw B.V. De voormalige aandeelhouders van Staja Beheer B.V. zullen zich concentreren op Staja Wapening B.V.

Royal Reesink is voornemens naast de bestaande productie van o.a. KAWECO, TopliftStaja haakarm en overige halffabricaten meer aan Royal Reesink gelieerde productie- en/of assemblageactiviteiten te bundelen in de goed geoutilleerde locatie in Hengelo (G). Tevens zal een kenniscentrum worden ingericht. Als onderdeel van de overname heeft Royal Reesink de naam van Staja Machinebouw B.V. gewijzigd in Reesink Production B.V. De verwachting is dat door de voeging van volume en kennis een optimale situatie ontstaat waarvan ook uw activiteiten kunnen profiteren. Voor u is bijgevoegd een lijst met de nieuwe e-mailadressen van uw directe contactpersonen van Reesink Production B.V. Voor zowel Reesink Production BV alsmede Staja Constructie BV geldt dat de metaalunievoorwaarden op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle gesloten overeenkomsten van toepassing zijn en hierbij als bijlage ter kennisname zijn bijgevoegd. De u bekende overige gegevens zoals bankrekeningnummers en telefoonnummers blijven vooralsnog gehandhaafd.

Als voormalige aandeelhouders willen wij u bedanken voor de samenwerking en als nieuwe aandeelhouders zien wij uit naar een vruchtbare samenwerking met u als gewaardeerde klant c.q. toeleverancier. Indien u meer wilt weten over deze overname of een nadere kennismaking op prijs stelt, kunt u contact opnemen met de heer Nico Rekswinkel.

 

Met vriendelijke groet,

 

Nico Rekswinkel
Managing Director
STAJA Constructie B.V. & Reesink Production B.V.

 

 

De voormalige aandeelhouders:

 

 

Theo Stapelbroek                                            Joop Stapelbroek

 

 

 

Joop Roenhorst                                               Henk Jansen